دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم

واکنش ۲۲۰ نماینده مجلس به قطعنامه آژانس علیه ایران

۲۲۰ نماینده مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز با صدور بیانیه‌ای، قطعنامه ضدایرانی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 11
کد خبر: ۲۴۴۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  مجتبی بخشی‌پور عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه، 22 خردادماه) قوه مقننه بیانیه 220 تن از نمایندگان در واکنش به قطعنامه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و تروئیکای اروپا علیه جمهوری اسلامی ایران در نشست اخیر شورای حکام را قرائت کرد.

 

 متن بیانیه به شرح زیر است:

اخیراً قطعنامه پیشنهادی 3 کشور اروپایی انگلیس، آلمان و فرانسه علیه برنامه صلح آمیز جمهوری اسلامی ایران توسط شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تصویب رسید.

 

این قطعنامه توسط رژیم کودک‌کش صهیونیستی صادر شده است که از هر جهت مورد حمایت این سه کشور است. رژیمی که متهم و مجرم نسل‌کشی علیه مردم بی‌دفاع غزه است و ساکنان آن رسماً و صراحتاً توسط وزرای این رژیم سفاک تهدید به بمباران هسته‌ای می‌شود.

 

اکنون زمانی است که دست‌های آلوده به خون این رژیم غاصب توسط جهانیان آشکار شده و صدای مظلومیت مردم فلسطین و عمق فجایع آفرینی این رژیم سراسر جهان و مخصوصاً نسل جوان و عدالت خواه را در دانشگاه‌های کشورهای جهان از جمله این سه کشور فرا گرفته است.

 

تلاش مذبوحانه برای منحرف کردن افکار از جنایت رژیم صهیونیستی است و آنچه که باعث شد جمهوری اسلامی ایران اجرای برخی از تعهدات خود را به تعویق درآورد، خروج غیرقانونی آمریکا از برجام و ناتوانی 3 کشور آلمان، انگلستان و فرانسه از اجرای تعهدات خود بوده است.

 

آژانسی که شعار خود «اتم برای صلح و توسعه است»، می‌داند جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور مستقل حق توسعه فناوری صلح آمیز هسته‌ای برای مقاصد صلح آمیز و بر اساس ماده 4 معاهده منع گسترش NPT را دارد و این قطعنامه این حق اساسی را تضعیف کرده و سابقه بدی برای اعمال گزینشی و با انگیزه سیاسی ایجاد می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار